Grootkeuken apparatuur
 

In vrijwel elk bedrijf is een grootkeuken aanwezig. Welke apparaten zijn er? Hoe werken ze?

Cursus inhoud

Bij elk bedrijf zijn er horeca-voorzieningen. Van een koffiehoek tot soms een compleet professionele keuken. Maar ook in elk restaurant zult u, de apparatuur die in deze cursus behandeld wordt, tegenkomen.


De horeca heeft vaak speciale benamingen voor allerlei apparatuur. Een bordenwarmer is vaak nog wel ‘logisch’, maar kan er mee bespaard worden? En als de chefkok spreekt over de ‘salamander’, [..]

Bij elk bedrijf zijn er horeca-voorzieningen. Van een koffiehoek tot soms een compleet professionele keuken. Maar ook in elk restaurant zult u, de apparatuur die in deze cursus behandeld wordt, tegenkomen.


De horeca heeft vaak speciale benamingen voor allerlei apparatuur. Een bordenwarmer is vaak nog wel ‘logisch’, maar kan er mee bespaard worden? En als de chefkok spreekt over de ‘salamander’, weet u dan ook welk apparaat bedoeld wordt? Hoe werken de apparaten? Is het werkelijk BBT (Best beschikbare Techniek) wat er staat? Is het nu beter de gasgestookte of elektrische gevoede apparaten te nemen? Is een stoominstallatie voor een grootkeuken een goede oplossing? Wat is HACCP en wat is de relatie tussen deze wetgeving en het energieverbruik.


Kortom, alle keukengeheimen worden besproken. De recepten om in de grootkeuken energie te besparen krijgt u mee naar huis en kan u vervolgens in de eigen praktijk verder gaan gebruiken.

lees meer..
Cursusdata, locatie Er zijn op dit moment geen data gepland. Neem voor de mogelijkheden contact op met ons.
Cursus duur 1 dagdeel
Prijs per deelnemer Op aanvraag (excl. BTW)
Doelgroep Een ieder die meer wil weten over energiebesparing in een grootkeuken. Omgevingsdienstmedewerkers, adviseurs.